Сексът е необятно поле, в което често се губим. За да бъдем удовлетворени, а и за да дадем същото на партньора трябва да го познаваме добре, но и да не спираме да го изненадваме. Това важи и за двата пола. За да го докарате до луда възбуда, обаче, трябва да сте смели, а най-лесният начин е да започнете са мръсните думи. Те са един от лесните начините да възбудите партньора си, така че да не може да ви устои дори и да сте с гащите на баба (това е по-скоро шега, избягвайте ги или бързо ги свалете). Има, обаче, и „тънки“ моменти - първо разберете дали партньорът ви ги харесва, второ колко мръсни могат да са и най-вече кога точно да ги използвате. Мръсните думи не са за всяка ситуация, тъй като понякога може да имат обратен ефект, но разберете ли кога им е моментът, определено ще получите бонус точка. Те трябва да са подбрани така, че да провокират въображението ви, но да не казват нещата с недомлъвки. Интонацията, тембъра, дори мимиките и движенията са важни, когато решите да използвате мръсни думи. Овалдеете ли тези части от „мръсното говорене“, думите ще ви дойдат сами, но все пак ето няколко, които можете да използвате:

"Искам те тук, точно сега" (фразата е идеална за скучно събитие, което да завършите вълнуващо).

"Наистина знаеш как да възбудиш една жена" (не звучи мръсно, но пък е възбуждащо за него).

"Всеки път, когато ме докосваш, изгарям от възбуда и вече съм мокра."

"Обичам играта на езика ти върху мен."

"Искам го целия" (а ако самата вие сте долу, това ще ги подлуди).

"Искам да бъда твоята малка палавница."

"Ти ме караш да се чувствам като кучка и да правя забранени неща" (към това можете да допълните и пошляпване или закачливо ухапване).

"Днес бях много непослушно момиче, може би трябва да ме напляскаш" (но само ако и двамата сте склонни да го осъществите)

"Искам да мастурбирам пред теб" (мъжете се възбуждат допълнително, когато виждат насладата на жената, а представата за това също е изкушаваща).

Освен това, ако им кажете как да ви наричат докато сте отгоре, това също ги възбужда (мъжете обичат жените да показват власт и желание в леглото).

Със секси гласа ги напътствайте какво да правят и къде да ви докоснат, това помага не само за вашето удоволствие, но и на неговото.

Освен това трябва да знаете и кои грешки да не допускате. 

Източник: 24novini.bg