За какво мечтае половинката ти? Мъжете имат различни сексуални фантазии и много от тях не смеят да признаят пред нас. Те се променят с времето и сексуалното им съзряване. 

Така например, когато момчето е още тийнейджър си мечтае за сексуално изживяване с по-голяма мадама. Когато започне да поостарява обаче, мъжът автоматично започва да се заглежда по млади мацки, пише Rozali.com.

Колкото и различни еротични помисли да имат мъжете, се заехме да селектираме най-разпространените мъжки сексуални фантазии, независими от възрастта. Какво би накрало твоя човек да подивее от удоволствие, освен сексапилното бельо и френската любов ?

Стриптийзът

Толкова банален и препоръчван от наръчниците, но и адски ефективен! Той няма да се впечатли толкова от стриптизьорка, колкото ако види своето момиче да се вихри като истинска професионалистка. Още по-горещо ще е, ако сте го приковали на стола по средата на стаята и се развихрите около него под звуците на Мадона или Джо Кокър.

Аналния секс

Не, той не е за всеки, но е за всеки трети. Много мъже искат да пробват, но не получават тази екстра и затова само мечтаят. Било тясно, било секси, било различно. Не всяка от нас обаче може да им реализира тази мечта.

Тройката

Когато една е малко, две са напълно достатъчни. Така разсъждава огромна част от мъжката половина и си мечтае поне веднъж да има възможност да прави тройка. Мъжете обаче са категорично за комбинацията две жени с един мъж. Обратното е компромис, който правят, защото мацката се е навила да я делят.

Да гледа две жени как интимничат

Това напомня на тройката, но не е абсолютно същото, тъй като някои мъже предпочитат просто да се наслаждават на гледката от целуващи и докосващи се жени.

Поза 69

 Тя не е кой знае какъв експеримент и повечето от вас са я пробвали. Мъжете обаче си умират за нея и е част от еротичните им фантазии. Ако не сте дарили вашата половинка с тази екстра, тази вечер е моментът.

Завързването

Мъжете мечтаят поне веднъж да правят секс завързани и приковани за четирите края на леглото. Вземете декоративни белезници или четири вратовръзки, хванете вашия човек здраво, превържете му очите и му покажете какво можете и без него.

В ролята на... 

Влизането в роли и специалният имидж за една вечер могат да разпалят любимия и да го накарат да погледне с други очи на вас. За какви момичета си мечтае той?

Лошата господарка

Тя е облечена в черно, има силен грим, изглежда зашеметяващо секси и иска да командва положението. Тя казва на партньора си какво да прави и често е груба. Почти всеки мъж понякога има нужда от подобна мръсница в леглото си.

Медицинската сестра

Тя е загрижена, внимателна, спретната и в униформа. Очилата биха били допълнителна екстра. Много често медицинската сестра е еквивалент на секретарката или стюардесата в мъжките фантазии. В един момент те пускат косата, махат очилата, свалят облеклото и се оказват адски побъркващи за мъжките сетива.

Лолитката

Тя е сладка, невинна и детинско секси. Под розовата поличка и невинната прическа обаче се крие разкрепостена и гореща жена, която само е подлъгала със сладникавия си външен вид.

Каубойката

Идеята, че тя язди е адски възбуждаща за мъжете. Тяхното мръсно подсъзнание винаги рисува различни картини какво още може да язди тази нахакана мадама със секси дънки, къса ризка и каубойска шапка. Този стил е подходящ и за дискотека, където да съблазните вашия любим преди да се запътите към леглото.

Героиня от филм

Едва ли някой е забравил желанието на Рос от сериала „Приятели“ да бъде с принцеса Леа. Тогава неговата любима Рейчъл се преобрази и той онемя. Вашият партньор вероятно също има любима героиня и ще му е още по-сладко да я види в леглото си. Всичко ще е страхотно, ако идолката му не е порно актрисата Джена Джеймсън, например.

Колкото мъже има, толкова са и сексуалните фантазии, които им се въртят в главата. Когато си в настроение и имаш желание, може да изпълниш някои от еротичните блянове на любимия.
Нека обаче и той не забравя, че ти си имаш твои... И той също ще трябва да се постарае, за да ги изпълни.