Отмъщението било лошо нещо. Когато сте го хванали в изневяра обаче, хич не ви пука за кармата и за баланса във Вселената. Искате да му вгорчите живота и има как д го направите по много ефективен и елегантен начин.

1. Отрежете го тотално от живота си

Без предупреждение и скандали, буквално изчезнете от живота му. Не, че няма да се досети за причината, но в мъжката природа е да се оправдава, така че няма да има мира дълго време, ако вие не му дадете този шанс и „тръшнете вратата“ в лицето му без да му дадете думата, пише Tialoto.bg.

2. Станете супер мега секси

Може би нямате нужда от подобрение на гардероба или размера на дрехите, но когато жената променя неща в себе си (тяло, коса…) тя се чувства много уверена и добре. И когато бившият неверник я срещне, изражението му е безценно.

3. Станете приятелка с жената, с която ви е изневерил

Целта на изневярата е била да си има някоя друга в тайна. Изкарвайки я на светло и ставайки приятелка с нея, ще му докара главоболие. Ако другата жена е читава, може заедно да се обедините (по всяка вероятност и тя е била мамена) и да му стъжните живота заедно.

4. Спечелете семейството му на своя страна

Постарайте се да си осигурите подкрепата им и използвайте майка му като рамо, на което да „поплачете“. Настройте я срещу собствения ѝ син в тази ситуация, за да му пили нонстоп и да говори постоянно за вас, когато вече не сте край него.

5. Превърнете се в жертва

Не се ограничавайте до семейството, натопете го пред всички ваши приятели, роднини. Спечелете съчувствието им и нека всички разберат, че той е за*ник.

6. Започнете да излизате с негов приятел

Много долен номер, но пък любовта не пита, нали? Би било идеално, ако чувствата наистина ви съберат с негов приятел, но дори само за позата си струва да си поиграете, без да затъвате надълбоко. Целта не е да взимате невинни жертви, само една – вашия бивш.