Когато чуете „секс под душа“, вероятно образът, който изниква в главата ви, е доста кинематографичен и сякаш изваден от еротичен филм, пише Edna.bg.

Двама души, които се целуват страстно под струята на водата, гореща пара се издига над стъклената врата, докато камерата се приближава съблазнително към извивките на тялото... Но дотук с фантазиите! Кой изобщо някога е имал подобно идеално изживяване в банята?!

По-вероятно е истинският секс под душа да включва сапун в очите, хлъзгави инциденти, заради тясното пространство, и неприятния факт, че водата не е лубрикант. Но спокойно, това не означава, че не съществуват варианти за мръснишки удоволствия и в тази част на дома!

Съществуват няколко хитри пози, които ще ви помогнат да опитате нещо ново и пикантно, когато скочите под водата и долепите мокрите си тела. Ето няколко позиции за секс под душа, които са достъпни за всички, дори и за тези, които нямат нужната гъвкавост и координация, която понякога е необходима в по-тесни и хлъзгави пространства!

Балерината

Мислете за тази поза като за мокрия вариант на мисионерската, защото при нея отново сте лице в лице, а усещането е изключително интимно и горещо. И двамата сте прави, но вие трябва да обвиете единия си крак около хълбока на партньора си – или просто да го подпрете на ваната например за повече сигурност и стабилност. Тази поза дава и голяма свобода на действие в зависимост от настроението – игра с гърдите, стимулиране с пръсти или дори с водоустойчиви играчки...

Мокро куче

Мокрото куче е леко променената версия на кучешката поза, в която трябва да сте прави, да се наведете леко напред, да подпрете ръцете на стената за повече стабилност и леко да присвиете коленете си. Партньорът ви може да проникне отзад под много възбуждащ ъгъл или да протегне ръце напред през това време, за да дразни клитора и гърдите ви.

Ездачката

Когато правите секс под душа, искате да се забавлявате и да не го мислите много-много, но има някои пречки, които трябва да вземете предвид. За да сте сигурни, че не сте останали в компрометираща и мокра ситуация, тази позиция позволява на вас и партньора ви да седите на пода, така че да няма подхлъзване или падане. Ето как става: накарайте партньора си да седне във ваната и, да, познахте – може да го обяздите както пожелаете. Позата позволява достъп на клитора, стимулиране на G-точката и възможност да издърпате партньора си още по-близо в най-екстатичния момент, докато и двамата сте потопени в топлата вода.

Орален водопад

Доста секси име, нали? Когато няма много място за творческа изява, малко орална любов никога не е лоша идея. За тази позиция се изправете под душа, а партньорът ви може да коленичи пред вас и да ви зарадва с пъргавия си език и пръсти, докато топлата вода изостря още повече усещането. Не забравяйте да се смените по някое време, за да можете и двамата да се насладите максимално на това мокро удоволствие.

Обратно към класиката

Ако оралната любов или основната част на секса под душа не е вашият тип забавление, не се притеснявайте – тези пози не изчерпват всички начини, по които можете да се забавлявате заедно в банята. Има и други варианти да се насладите на секси моменти под душа с вашия партньор – от търкане на телата до взаимно задоволяване. Поиграйте със себе си или се гледайте един друг как се докосвате. А защо не просто да се поцелувате страстно в банята, притиснати един в друг, преди да пренесете основната част от действието обратно в спалнята?