Ако някога сте си задавали въпроса, какво се случва със здездите от филмите за възрастни, след като светлините на прожекторите изгаснат, сега ще разберете. По-долу е даден списък на бивши порна звезди, които сега са се превърнали в активни членове на общностите, в които живеят.

От похотливите еротични емоции до рутината на ежедневието.

Ейша Карера е първата първокласна порно звезда, която е полу-азиатка. Тя се появява в 389 видеа.

Днес живее с двете си деца в Мормон каунтри, Юта. Порното там е забранено.

Тифани Милиън е известна като „мръсното момиче“ на порното. Тя се появява в 129 филма за възрастни.

Сега е омъжена и е майка на две деца. Тя работи като частен детектив и ловец на глави.

Мери Кери е секс бомбата на порно индустрията и получава до 300 000 щатски долара на месец в пика на кариерата си.

Тя се е кандидатирала за губернатор на Калифорния два пъти като обещава да легализира гей браковете и да сложи данък над силиконовите гърди. Оттегля се от порното през 2008 година и днес се издържа като се появява в риалити шоу програми.

Райлин участва в „най-мръсните от най-мръсните“ видеоклипове на порното.

Пристрастява се към наркотиците и казва, че раждането на сина й е спасило живота й. Често споделя, че поглеждайки към него (сина й) си припомня колко ценен е животът. Работи като брокер на недвижими имоти.

Амбър Лин прекарва 17- години в порно индустрията.

Днес Амбър Лин е водеща на толк шоу по LA Talk Radio. Брокер е на недвижими имоти и води класове за лечение на алкохолизъм.

Хюстън е първата порно актриса, която изкарва 1 млн. долара. Тя държи рекорда за групов секс с най-много мъже. След отказването й от порното завършва училище за медицински сестри, но не успява да се задържи на работа. Днес е домакиня и всяка неделя ходи на църква.

TrafficNews.bg