Въобще не е задължително сексът с партньора ти да ти е омръзнал, за да търсиш по-интересни алтернативи на добре познатите ти пози, пише Cosmopolitan.bg.

Търсенето на силни усещания е в основата на човешката природа, така че няма нищо греховно да искаш по-мощни оргазми. А с тези 5 пози ще ги постигнеш! И още как!

1. Седящата 69

 Снимка: KATIE BUCKLEITNER

Снимка: KATIE BUCKLEITNER

Вземи всички преимущества на фантастично звучащата (но почти абсурдна за изпълнение) изправена поза 69. (Забавен факт – изправеният вариант е сред бляновете на 74% от мъжете, но се класира като най-неудобната поза и сред мъжете, и сред жените.) Нека партньорът ти седне на ръба на леглото. Обкрачи го и сложи глава в скута си, след което той трябва да те вдигне (ще се наложи да му помогнеш малко), така че краката ти да се озоват около главата му, а интимната ти зона – в устата му. Съвет: изберете широк и много мек стол за сядане, за да може да пружинирате.

2. Гледката

 Снимка: KATIE BUCKLEITNER

Снимка: KATIE BUCKLEITNER

Седни върху партньора си с гръб, с лице към краката му. Позволи му да проникне в теб. След това продължи да се накланяш мн-о-го внимателно надолу, докато не заемеш поза, като тази на картинката. Навигирай движенията си много внимателно – на практика трябва да „тъуркваш“, но много по-бавно, отколкото би го правила, ако наистина танцуваше. Чувствай се свободна да вкараш и собствената си ръка отдолу, за допълнителна стимулация. Всичко, което остава на партньора ти да направи е да се наслаждава на страхотната гледка, която се открива пред него.

3. Клекове без тежест

 Снимка: KATIE BUCKLEITNER

Снимка: KATIE BUCKLEITNER

Да, тази поза съдържа думата „клек“ в наименованието си, но повярвай ни – много по-забавна е от правенето на упражнения във фитнеса. Клекни така, както би правила при, хм, клекове. Задръж се отгоре му – той трябва да е проникнал в теб само с върха на пениса си. Постой за няколко секунди в тази позиция, после започни бавно да се спускаш, като през това време стиснеш мускулите на вагината, все едно правиш упражненията на Кегел. Докато се спускаш, стискай мускулите с различно темпо – 1-2 с много бърза честота, 1 по-дълбоко и т.н. Когато се вдигнеш обратно нагоре, гледай да стигнеш отново до върха на пениса му – все едно почти ще се изплъзнеш, но не съвсем (обещаваме ти, че това ще го накара да стене от възбуда). За още по-интензивно изживяване, въведете забрана на пипането. Имате само една точка на контакт и ще усетите колко е чувствена, ако си остане само тя.

4. Бой с дървото

 Снимка: KATIE BUCKLEITNER

Снимка: KATIE BUCKLEITNER

Тук партньорът ти ще е основен участник. Нека нажежи обстановката (и внесе лека БДСМ привкус в преживяването), като извади пениса си по време на кучешката и те напляска с него. Да, да, звучи малко комично, но приложите ли идеята ни на практика, ще видите, че си струва. Преди отново да проникне в теб, нека погали с пениса си отвора на ануса ти и вулвата, докато не започнеш да го молиш за още. Не забравяй да сложиш и малко лубрикант върху ръката си, за да се докосваш по време на тласъците му.

5. Люлка към небето

 Снимка: KATIE BUCKLEITNER

Снимка: KATIE BUCKLEITNER

Ако притежавате секс люлка, значи не се нуждаете от разнообразяване на сексуалния живот? Грешка! Има още какво да научите. Стъпи стабилно върху седалката на люлката, като дупето ти остава извън нея. През това време той е легнал отдолу, така че ти да може удобно да проникне в теб. Нека той да те хване за дупето и да започнеш плавно да те върти – първо наляво, после надясно. През това време, ти трябва да се движиш нагоре-надолу по пениса му. Всички движения трябва да са плавни, защото особено при усукването може да се получат неприятни засечки за неговото достойнство.