Вижте кои са те и ги пробвайте още днес:

В салона

За тази поза ще ви е необходим голям и удобен стол. Първо можете да го покриете с кърпа или чаршаф. Седнете на стола с бедрата на ръба на седалката. Той трябва да коленичи на пода - и така получавате очен контакт и дълбоко проникване (или можете да замените секса с орални ласки или играчки).

Мисионерска наобратно

Сега ще бъдете на върха! И го оставете да лежи по гръб и да прегърне бедрата ви с краката. И докато и двамата се занимавате с почти същото, както обикновено, усещанията са много различни!

Люлка

Легнете настрани, обърнати един към друг, сплетете краката, така че единият ви крак да е в самия връх. Използвайте това предимство, за да движите партньора си напред и назад. Така можете да контролирате скоростта и дълбочината на проникване (и, разбира се, да го погледнете в очите).

Любовна статуя

Той сяда, а вие огъвате коленете си около него, вие сядате с лице към него. Можете да се движите синхронно нагоре и надолу, а също и да се движите напред и назад - за по-добро стимулиране на клитора.

Покажете и разкажете

Клякате лице в лице и се самозадоволявате взаимно. Ръката ви обаче може да достави удоволствие и на партньора (и обратно). Тези практики помагат и на двамата по-добре да разберете какво искате от секса. И, разбира се, гледайте се един друг в очите дълго и внимателно.