..силни усещания и в това число не винаги слагат секса. Оказва се, че представителите на силния пол също стимулират зоните на удоволствието в мозъка си от преживявания, фантазии, мечти и думи.

Досега се смяташе, че това го умеят само жените и е тяхна запазена марка, пише Zajenata.bg. Мислехме, че господата са дебелокожи същества, на които им „става“ по време на сексуален акт. Британските сексолози разбиха на пух и прах и това схващане.
 
Ето нещата, от които мачовците изтръпват:

1. Високи скорости – Колите и жените са любимите теми на мъжете. Колкото са по-спортни моделите и гаджетата, толкова повече им се иска да ги раздвижват. От експеримент по лондонските първокласни пътища излиза, че на мъжете им настръхва козинката от карането с мръсна газ на коли последен модел. Тогава стават най-уязвими и една орална любов би ги изстреляла извън орбита.

2. Лов – на животни, на жени, без значение е. В кръвта на мъжете е заложено ДНК-то на ловец. Колкото са по-недостъпни животните и жените, толкова повече закипява огънят във вените на господата. Преследват жертвите си неуморно и прилагат различни стратегии, за да ги заловят. Тръпката от преследването е по-сладка за мъжете дори в сравнение със завоюването на плячката.

3. Разговор за секс – По телефона, в чата или на живо. Мъжете обичат да говорят за плътски удоволствия и за това какво биха ти направили „ако“, или пък какво биха ти позволили на теб да им направиш „ако“. Фантазиите и идеята, че е възможно нещо да се случи ги превръща в същински зверове, които нямат търпение да нападнат обекта на желанията си. Такава наслада не може да им достави дори истинският секс.