1. Прокарай устни по бедрените му кости, докато бавно си проправяш път към члена му. Там има много нервни окончания, които копнеят за повече внимание.

2. Нека устата ти да докосва ухото му, когато му шепнеш какво искаш да ти прави.

3. Отпий глътка топъл (не горещ!) ментов чай преди да започнеш да му правиш орална любов. На него ще му хареса гъделичкащото усещане, а на теб – различният вкус, пише Cosmopolitan.bg.

4. Превърни целувката в невероятно изживяване като силно засмучеш езика му за части от секундата.

5. С плосък език ближи долната част на пениса му подобно на близалка. Много в стил порно звезда? Да. Възбуждащо ли е? Определено.

6. Прокарай езика си по ръба на главата на пениса (или коронката). Там се намират около 80 процента от ерогенните му тъкани.

7. Следващия път, когато го целуваш там долу, си спомни този важен Cosmo факт: повечето мъже смятат, че топките им не получават достатъчно внимание по време на сексуалната предигра. Превърни се в жената, която може да прочете мислите му, като леко го засмукваш там, където най- много му се иска.

8. Докато прокарваш уста по гърдите му, спри за момент и почни  нежно да хапеш около неговата срамна могила. Подобно на твоята, това е много пренебрегвано чувствено място.

9. Обхвани ствола на пениса му в дланта си, и положи устата си по продължението на пениса му. Движи главата си сякаш свириш на хармоника, като в същото време го облизваш. Това е едно съвсем различно усещане.

10. Правилото по отношение на зъбите: бъди нежна, и никога не ги движи от една страна на друга. Лекото вибриращо захапване е еротично, докато дъвченето е плашещо.

11. Изненадай го с орален секс сутринта, когато по принцип тестостеронът му се рее в небесата.

12. Точно когато е на път да свърши, засили натиска с уста (и ръце). Когато е на върха на възбудата, здравият захват му носи много приятно усещане.

13. Докато лежи по корем, го яхни, и го целувай целия по протежението на гръбначния стълб, докато стигнеш основата на гърба му.

14. Засмучи ухото му, след това прокарай език по външния му край – това е малко известна ерогенна зона.

15. Оформи пръстен с палец и показалец и го дръж близо до устните си, докато се движиш нагоре –надолу по ствола на пениса му.

16. Преди да обърнеш внимание на най-важната му част, прекарай малко време на вътрешните му бедра. Дразни го, като го целуваш и (много) нежно хапеш тази област.

17. Когато си зад него, целуни го по врата и завърти езика си, за да предизвикаш тръпки по гърба му.

18. Мястото между скротума и перинеума му е супер чувствително. Натисни го с език там. Еректилната тъкан се простира чак до тук, така че ще изстреляш голяма доза удоволствие в него.

19. Превърни слагането на презерватива в секси изпълнение. Развий върха и го сложи в устата си, като все още навитата част е около устните ти. Наведи се напред и го сложи върху главата на пениса му. С помощта на устните си го развий надолу, докъдето можеш да стигнеш, след което си помогни с ръце, за да стигнеш до основата.

20. Легни по гръб с глава увиснала от рамката на леглото глава и сложи пениса му в устата си. Това е хитър начин да избегнеш рефлекса на гаденето.

21. Неговите зърна на гърдите му са не по-малко чувствителни от твоите. Засмучи ги в устата си, след което направи езика си твърд, за да ги перваш леко с върха му.

22. Целувай с пърхащи целувки кожата отзад на коленете му. Знам, звучи като странно място, но е супер чувствително.

23. Изстени лекодокато му правиш орална любов. Когато издаваш звуци, усещането за него е по-силно, а на теб ти помага да отпуснеш мускулите на гърлото си и да го поемеш по-навътре.

24. Поддържай езика си твърд, докато го прокарваш напред-назад по юздичката му (долната част на пениса, където главата се съединява със основата).

25. Друг съвет за юздичката: покрий зъбите си с устни и леко я хапи.