Винаги има възможност за подобрение, дори и в областта на разгорещените игри в леглото. Ето 14 предложения за това от dormeo.bg:

  1. Сексът не е състезание

Отделете достатъчно време и я проучвайте с целувки, използвайте езика и пръстите си докато тя започне да мърка като доволно коте. Съсредоточете се върху ушите й, бедрата, долната част  на корема, клитора ... и създайте невероятно приключение и за двама ви.

  1. Дайте й време

Нагласете часовника си за сутрешни забавления в леглото поне 20 минути по-раноот обикновено. Бързането няма да й донесе удоволствие.

  1. Бъдете шумни

И на двамата ще ви хареса повече, ако използвате гласовете си по време на секс– шумно дишане, пъшкане, дори викове, или просто възклицания– всичко е по-добре от мълчанието.

  1. Насладете се на проучване на фантазиите си

Споделете еротичните си фантазии и ги изпълнете. Ако не ви е приятно да говорите за тях, отбележете ги върху бележки и играйте секс игра или й разкажете еротична история за лека нощ.

  1. Спортувайте заедно

Не само в леглото, но и във фитнес залата. Спортната дейност ще увеличи нивата на допамина в тялото й и следователно ще засили желанието й за секс, а и след изтощителна тренировка можете – целите потни – да се срещнете под душа …

  1. Не обръщайте внимание на всяка гореща мацка, която минава покрай вас

Това ще накара жената до вас да разбере, че сте твърде разумен, за да се заглеждате във всеки сутиен, което ще я накара да се чувства по-желана, ако знае, че имате очи само за нея … За което със сигурност ще ви се отблагодари.

  1. Използвайте езика си – с главата си!

Не бъдете скучен, когато се целувате; пъхването и изваждането на езика не е секси. Пробвайте различни посоки, натиск и скорост; разучете устата й и използвайте въображението си!

  1. Дайте всичко от себе си и правете на жената до себе си поне по пет комплимента на ден.

Тя ще се почувства специална, интересна, оценявана, а и най-важното, ще ви чувства по-близък.Следователнотова означава, че тя ще има по-голямо желание за секс.

  1. Внимавайте с избора на афтършейв

Ароматът може да бъде съблазнителен и вълнуващ, но и много отблъскващ. Ако дамата ви не харесва аромата на афтършейва ви, изберете миризма, която тя харесва– това, че е близо до вас ще я накара да полудее.

  1. Покажете й, че тя е ваша

Прегръщането на публични места и държането на ръцедейства като афродизиак за жените. Ако тя усеща, че значи много за вас, и че ви харесва тя да е близо да вас, и най-вече, че умеете да демонстрирате привързаност към нея в присъствието на други хора, тя ще бъде още по-готова да ви се отдаде. Въпреки, че не го завяват гласно, жените харесват мъже, които ги защитават.

  1. Често жените не могат да се отпуснат в леглото, защото …

… не са уверени в тялото си– дори и вие да мислите, че то изглежда съвсем нормално. Ако затъмните стаята, това ще я успокои и тя ще може по-добре да се наслади на секса. Още по-идеална е светлината от свещи, защото прикрива всички нежелани подробности чрез своята мекота.

  1. Създайте напрежение

Вместо да скъсате дрехите й в бързината, съблазнявайте я продължително. Бавно събличайте  дрехите й една по една и й казвайте какво искате да направите на всяка част от голата й кожа.

  1. Не се страхувайте да правите промени

Експериментирайте в леглото с нови пози и техники. Освен че ще разкривате различни сфери на удоволствие, вие ще разнообразявате връзката си, защото промените носят въодушевление и нетърпение.

  1. Използвайте домакински уреди

Разбира се тя ще се радва от всяка помощ в кухнята, но тук става дума за секс. Използвайте домакинските уреди като играчки– забавлявайте се върху перящата пералня, която вибрира, което ще донесе удовлетворение и за двама ви.