Състоянието на един от простреляните на плажно заведение в Халкидики българин е тежко, съобщават гръцки медии. При престрелка в Ханиоти между българи бяха ранени трима души, а петима са арестуваните.

Гръцките медии днес публикуват видео от охранителните камери на заведението. Оказа се, че и много от клиентите също са снимали инцидента. Все още се очаква официална информация от полицията по този случай. Разследването продължава.

Гръцките власти издирват трима след кървавия инцидент в заведение на ХалкидикиТрима български граждани са в болници

Първоначалната информация вчера беше, че българската мафия си разчиства сметките. Според сведения на очевидци обаче, целият скандал е тръгнал заради закъсняла поръчка, пише БНТ.

Гръцките власти все още не са открили този, който е стрелял. Не се знае също и дали другите, които са участвали в побоя над собственика на заведението, са се познавали преди това. Всичко зависи до къде ще стигне разследването и какви данни ще бъдат внесени в съда. Но това са тежи престъпления и според гръцкото законодателство за тях се предвижда затвор.

Кирчо Руския е предизвикал мелето и стрелбата в Халкидики, ресторантът бил на българин СНИМКИ и ВИДЕОТрима души са в болница, а петима са арестувани след екшъна в Ханиоти

След скандал между Кирчо Руския и Иво Белгиеца започнала кървавата свада в Халкидики ВИДЕО и СНИМКИОт петимата арестувани българи, трима са в болница след стрелбата и боя в Ханиоти