Последно предупреждение получи старши-треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов. През целия ден в клуба се водиха разгорещени разговори за това дали наставникът на жълто-черните да бъде освободен от длъжност, но в крайна сметка му бе даден последен шанс. Според информация на TrafficNews.bg, съдбата на Вуцов ще зависи от резултата на мача между пловдивските Ботев и Локомотив в сряда.

Постът на Вили Вуцов като старши-треньор на Ботев Пловдив сериозно се разклати. През деня на базата в Коматево беше проведен извънреден Управителен съвет на Борда на директорите, закрит за журналисти, на който основна тема беше бъдещето на Вуцов. Самият старши-треньор се появи следобед на базата, но не коментира дали остава на поста.

В края на деня стана ясно, че засега Вили Вуцов ще бъде начело на Ботев-Пловдив поне до сряда, когато ще се играе мачът с градския съперник за Купата на България. Темата за оставката на старши-треньора стана актуална, след загубите на Ботев от Левски и Славия и двете с резултат 0:3.

TrafficNews.bg