С водосвет за здраве и късмет започна днешната първа тренировка на "Локомотив Авиа". Всички състезатели, треньорски щаб и спортно-техническо ръководство се събраха в залата на Пловдивския университет, където отборът ще играе срещите си от сезон 2024/25 на Ефбет Супер Волей. Всички нови играчи бяха на линия с изключение на либиецът Анас Алвадани, който чака документите си, за да се присъедини към тренировките.
 
Старши треньор на отбора ще бъде Найден Найденов, а негов помощник Виктор Карагьозов. Има и две нови имена в щаба. Това са кондиционният специалист Велчо Соколов, който бе част от екипа на "Хебър". Другият нов е статистикът Владислав Николов, който идва от "Дея спорт".
 
"Изцяло в Пловдив ще водим подготовка до началото на шампионата. Щабът е с добре познати имена. Направили сме сплав от млади и опитни играчи и се надяваме тази система да проработи. Имаме договорени контроли с отбори от страната, но не сме конкретизирали датите, тъй като повечето тимове имаме покани за турнири в чужбина. Ние имаме две покани за Гърция и Турция и очакваме да научим съперниците, за да решим дали си заслужават. На този етап, мога да кажа че селекцията е приключила. Разбира се, до началото на сезона има време и нищо не се знае", коментира мениджърът на клуба Людмил Найденов.