На драго сърце бих останал в Локо, заяви старши треньорът на черно-белите Войн Войнов преди утрешния мач срещу Лудогорец от 20 часа на Лаута. Всички знаем какво означава този клуб за България, така че изобщо не бих се двоумял, ако получа покана. Тя обаче зависи от това как ще се представим. Ако отборът върви добре, ако всички са доволни – ръководство и фенове, няма място за мислене. Известно е обаче, че при първия катаклизъм си тръгва треньорът, каза Войнов, който има ангажимент с тима до края на сезона.

Настроението преди мача е отлично и няма как да е иначе след победата ни срещу Дунав, продължи наставникът. Лудогорец е най-добрият отбор в България, но ние ще се опитаме да зарадваме феновете ни, допълни той. Единственият му проблем около състава е наказанието на Ванчо Траянов, който е аут за две срещи. Войнов не изключи и други промени в стартовите 11 за мача. Може да направим и още една промяна, но като цяло – когато отборът побеждава, не бива много да се пипа състава, каза специълистът.

Старшията на Локо заяви, че вероятно няма да включи най-талантливия младок от школата Ияд Хамуд в групата за мача. Той е безспорен талант, но не е в най-добрата си форма. Разбира се има си причини за това – имаше контузия, беше и в чужбина. Трябва повече да го пазим, аргументира се наставникът.

Войнов довери, че вече се водят преговори с футболисти за нови договори. Някои от тях като Мартин Камбуров открито подчертаха, че другия сезон възнамеряват да играят по-малко. Няма да се откажем от по-опитните ни играчи, искаме да ги задържим. Желанието ми е в тима да навлязат повече млади от школата, но те трябва да растат покрай утвърдени футболисти, така че мислим и за селекция, призна Войнов.