Николай Михайлов няма да играе за България в контролата срещу Румъния на 7 февруари в Анталия. Вратарят не бе пуснат от клубния си тим Мерсин. Турците се дърпат, тъй като датата не е обявена официално от ФИФА за мачове на национални отбори.

„Говорих с Ивайло Петев няколко пъти. Благодаря му за повиквателната, но няма да мога да взема участие в лагера преди срещата и в самия двубой, тъй като Мерсин не ме пускат“.

„Започваме този уикенд първенството, а след това и купата на Турция, където имаме важни срещи за продължаване напред в турнира“, коментира Михайлов. По същата причина и Селтик не пусна Сашо Тонев.

Руските клубове Кубан и Амкар пък дадоха разрешение съответно на Ивелин Попов и Петър Занев да играят в мача. Добрата новина за Ивайло Петев е, че има зелена светлина и за Симеон Славчев и Андрей Гълъбинов.

В същото време фенове в социалните мрежи алармираха, че новият председател на лицензионната комисия към БФС Валентин Стоев е бивш счетоводител на скандално известната пирамида „Лайф чойс“.

Иначе той е и бивш депутат. Стоев застава на поста, освободен от заминалия в чужбина Красин Кръстев. След края на кариерата си като депутат през 1997 г. той е работил в постоянното представителство на България към ООН в Ню Йорк.

TrafficNews.bg