PlovdivDerby.com се свърза с легендата на Ботев Пловдив и любимец на хиляди бултраси Костадин Видолов. Магьосникът коментира пред нашия репортер предстоящото дерби с Локомотив на Лаута какво и дали би се завърнал в Ботев като част от екипа на Вили Вуцов.

"Най-добре е утре от дербито да очакваме всичко. Бързина, техника попадения. Виждате обаче какви са метеорологичните условия и се очакава теренът да е тежък. Това обае не дава предимство на нито един от двата отбора. И Ботев и Локомотив са в много добра форма и показаха това в последните си шампионатни мачове. Христо Колев върна настроението и самочувствието в играта на смърфовете, но и Ботев не трябва да страда от липса на тези два показателя след страхотната игра срещу Берое. Надявам се Ботев да спечели предимство в този първи мач и като цяло да елиминира Локомотив. И Камбуров и Иван Цветков са двама много добри, доказани футболисти. Ще видим кой с каква мотивация ще влезе в срещата и как ще тръгне играта му", коментира Видолов предстоящия утре мач.

След вчерашната новина, че Георги Чиликов напуска Ботев веднага се заговори, че Вили Вуцов ще покани за негов заместник именно Коце Видолов. "Честно да ви кажа не мога да дам конкретен отговор на въпроса ви бих ли се завърнал в Ботев. Да имал съм разговори и ще имам още такива. Всичко е въпрос на конкретна преценка на ситуацията и в каква посока ще тръгнат тези разговори. Все още не мога да бъда конкретен."