Досегашният шеф на "Локомотив" (Пд) и лидер на сдружението "Бъдеще за Локомотив", което държеше акциите на клуба, Велин Терзиев напуска. Известният фен на тима разкри, че си тръгва от "Локомотив". 

Нежния беше шеф в клуба в последната година, когато "Бъдеще за Локомотив" придоби акциите на "черно-белите". Именно Нежния беше лидер на борбата срещу бившия собственик на "Локомотив" (Пд) Константин Динев. 

Известният фен на "черно-белите" заедно с адвокатите Деян и Димитър Колеви основаха сдружението "Бъдеще за Локомотив", което се бореше с Динев и придоби акциите, за да изчисти името на клуба. 

Това стана посредством няколко протеста, които се проведоха на стадиона в парк Лаута от феновете, с исканията Коко Динев да им прехвърли акциите. 

След като почти година Терзиев и компания управляваха клуба, в последните месеци те срещат огромни проблеми заради финансовата криза в Пловдив. 

Преди няколко дни стана ясно, че ще бъде създадено ново сдружение, което да приеме акциите от сегашното и да започне да управлява "Локомотив". Бъдещето на тима обаче все още не е ясно.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg