Всяка негова пресконференция се превръщаше в истинско шоу. На един от брифингите Пенев демонстративно стана от стола си и обяви, че „дава свирката и анцуга“.

Друга пресконференция завърши с реплика към репортер: „Айде стига толкова, че на тоя му свърши клавиатурата“. По-късно, вече като уволнен, Любослав Пенев направи за смях пред цяла България бившите си съотборници Емил Костадинов и Йордан Лечков.

Най-много го отнесе Коща, за когото се оказа, че сънят никога не е достатъчен, и явно е прекарал в дрямка часовете по български в училище. „Прибирам се вкъщи един ден, щракам каналите, и стигам до „Шоуто на Слави“ – разказа Любо. – Гледам позната физиономия, Костадинов там.

Една книга има за пожелания там, мисля, че не греша, че пожеланието беше написано така „Бади такав какавто си“. Три думи, три правописни грешки. Имаше май и „Благодара“. Да ме извинява Емо, но леко идва неграмотен.

Да ме прощава, но то не е смешно. Няма да им издирваме учителите, класната. Ходят по конференции, той казва „аз да ходя да си полегна“, а пък Дел Боске нека го чака. Навремето го назначих за директор на ЦСКА. Идва в 11-12 часа, ама ние сме свършили 3/4 от работата. Вуцата беше казал, че ако не отидеш да го събудиш, той ще спи три дни. Когато ми идваше в 11 часа, му казвам: "Не се притеснявай, другите работят от 9 до 17, а ти ще работиш от 12 до 20 часа".

TrafficNews.bg