Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Любослав Пенев сподели мнението си след равенството 1:1 с Локомотив (София) на "Лаута". Наставникът на "черно-белите" обърна внимание на концентрацията в началните минути, след което намекна, че е възможно клубът да привлече заместник на продадения нападател Мичи Нтело.

"Доволен съм от представянето на отбора в определени моменти, но те са малко. Тази доминация трябва да се изрази и в голове. Рано допуснахме попадение, но това е част от играта. Не победихме, важното е, че сумираме точки. Има и други моменти, върху които трябва да наблегнем. Трябва да сме наясно, че претенциите се защитават на терена, а не с приказки извън него. Аз изисквам да се изпълняват тактическите указания и влагане до краен предел.

Отборът е много млад, ние продължаваме да го развиваме. Всичко това с времето. Виждам много добро желание. Никакво отказване, продължаваме с предварително начертания план и си следваме тренировките.

Радвам се, че имаме 5 смени, които можем да направим. Когато започваме мача, трябва да бъдем максимално концентрирани. Това го тренираме и го изискваме от футболистите. Не ми е приятно да проспиваме едно полувреме. Ние надграждаме с всяка изминала тренировка.

Има много голяма вероятност да се случи това, което сме планирали. Ако не се случи, продължаваме с отбора, с който имаме", сподели Пенев относно привличането на заместник на Мичи Нтело, който беше трансфериран в Ивердон.

Локо Пловдив не успя да спечели "железничарското" дербиРавенство 1:1 на Лаута