Две от най-големите легенди в историята на снукъра Рони О'Съливан и Джон Хигинс ще играят шоу мач в пловдивската зала "Колодрума" днес от 20:00ч. 

Двамата имат общо 11 световни титли в снукъра - Рони е със 7, а Хигинс с 4. 

Ракетата и Хигинс идват за пореден път в България, но за първи път двамата ще играят един срещу друг в демонстративен мач. 

Първото идване на Рони О'Съливан в Пловдив е през 2016-та година, когато в "Колодрума" той загуби драматично от Марк Селби с 5:6 фрейма.

Ракетата игра и през следващата година - 2017-та година в срещу един от най-големите си съперници Стивън Хендри в зала "Колодрума" в Пловдив, но загуби с 2:6 фрейма. 

Рони О'Съливан дойде последно в България през ноември 2022-та година само няколко месеца, след като беше станал световен шампион за рекордния 7-ми път. Тогава той се изправи срещу Джими Уайт в зала "Сила" в Пловдив и го победи с 5:3 фрейм.

Хигинс игра в Пловдив през 2018-та година, когато срещна Марк Уилямс. Двубоят беше страхотен, защото двамата успяха да направят максималния брейк от 147 точки по веднъж, а мачът завърши при 6:5 фрейма за Хигинс. 

Двамата се изправят в демонстративен мач и утре в от 20:00 часа в зала “Левски" в София. 

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim и са на цена от 60 до 200 лева.

ВИП билетите от 200 лева са 70 на брой за всеки от двата мача. Те включват среща с двамата играчи, снимка (от професионален фотограф на място) и автограф от Рони и Джон непосредствено преди началото на самото събитие.