Петър Хубчев застана пред камерата на Диема, след поредното лошо представяне на неговия Берое, който загуби от Лудогорец с 0:4. Ето какво каза треньорът на заралии:

„Много разочароваща загуба – получихме два от головете в минути, в които бяхме равностойни. Не успяхме да реагираме адекватно, а Лудогорец заигра по-спокойно и осъществи контрол. След това просто не вярвахме, че можем да вкараме, какво остава да победим“, започна Хубчев.

„Сега подробен разбор няма да правим. Наистина след тези два гола срещу най-добрия отбор в България, който владее много бързо и сигурно топката, много трудно ще реагираме. Вярвахме, че ще вкараме гол и ще се върнем.“

„Много се говори за разочароващите ни резултати срещу този и срещу онзи, но не сме сред грандовете в България. Тези резултати са абсолютно нормални за нас, не виждам нищо странно“, отсече треньорът.

„Не знам дали Венци Христов е под напрежение, питайте него. Ако има напрежение, то е създавано или от него, или от хората които му говорят, че трябва да вкарва голове. Той може да бъде полезен с много други качества“, завърши треньорът на заралии.

TrafficNews.bg