Като във всеки голям клуб и феновете на Реал (Мадрид) не правят изключение да освиркват своите звездни любимци, когато нещо не им харесва в тяхната игра. Най-пресният пример е на мача Реал (Мадрид)- Еспаньол(3:0), когато при 2:0 за „белия балет“, Бейл егоистично решава сам да завърши голова атака, вместо да подаде на очакващия го Кристиано Роналдо. Но уелсецът се издънва в тази ситуация и е „възнаграден“ с бурни освирквания от трибуните плюс сочна псувня от самия Кристиано. Независимо, че Карло Анчелоти се опита да потуши конфликта между двамата, напрежението остана и между играчите, и по трибуните.

Ето и други случаи в които феновете на Реал(Мадрид) са меко казано недоволни от своите скъпо платени любимци.

Карим Бензема изпуска голове

В първия кръг през настоящото първенство, Карим Бензема отбеляза за 2:0 срещу Кордоба. След това обаче го обхвана голова суша и бе подложен на фенското недоволство. За да дойде мачът от групите на Шампионската лига, в който Реал победи Базел. Тогава Бензема отбеляза гол номер 1000 за „белия балет“ в европейските клубни турнири и всичко му бе простено.
Бензема приема философски недоволството на феновете на Реал под чието негодувание са попадали Зидан, Касияк, Рамос, Кристиано Роналдо, Роналдо-Феномена.

Ето какво казва Бензема по този случай: “ Ще продължа да се коригирам пред феновете на Реал без да влизам в спор с тях. Те имат право да изискват от нас, защото идват да ги забавляваме. Понякога не мога да разбера, когато водим убедително защо ни освиркват. Но това е защото в Реал хората са научени да гледат винаги спектакли дори и когато водим с голям резултат. И ако не отговорим на техните изисквания явно сме ги разсърдили и трябва да се поправим“, стига до логично заключение френският национал.

Икер Касияс виновен за попадения

В мадридското дерби Реал – Атлетико (1:2) жертва на негодуванието бе вратарят Икер Касияс. След попадението на Тиаго в началото на мача, Касияс буквално бе емнат от привържениците на Реал и те не престанаха да го ругаят. Но той стоически издържа. След мача каза: „Публиката винаги има право. Тя е върховен суверен“.

Анхел Ди Мария прави нецензурни жестове

По време на мача Реал (М) – Селта (3:0) Анхел Ди Мария не игра убедително и бе сменен. Нервите му не издържаха заради освиркванията на публиката и когато излизаше се хвана за гениталите, което още повече го направи нежелан на „Бернабеу“ и така Ди Мария отиде в Манчестър Юнайтед. Независимо, че изигра страхотен сезон преди това за Реал(Мадрид).

Кристиано Роналдо се лакоми за сметка на юноша

По време на мача Реал (М) – Райо Валекано (5:0) португалецът не подава на Мората, който да увеличи резултата на 6:0. И следват страхотни освирквания по негов адрес. В този момент чувствителната португалска примадона дори помисли да си тръгне от „Сантяго Бернабеу“, но в крайна сметка направи заден ход. И отново миротвореца Карло Анчелоти се намеси да потуши каприза на своя футболист.

Роналдо – Феномена не се харесва заради дебелината си

Роналдо-Феномена също не избяга от освиркванията на феновете на Реал. По време на мача с Арсенал през февруари 2006 година завършил 0:1, публиката на домакините бе бясна от това, че Роналдо едва се движеше по терена заради дебелината си.

TrafficNews.bg