Лидерът на Сдружение „Бъдеще за Локомотив” Деян Колев бе открит за коментар от 7DniFutbol.bg по повод последните събития в клуба. Те са доста бурни и в двете крайности. Докато нещата в спортно-технически аспект куцат, в запалянковски като че ли започва така чаканото от привържениците обединение, което да извади клуба от кризата.

Първата тема бе спряганата в медиите смяна на Христо Колев. „Мисля, че вече обявихме официално позицията си! Ние сме твърдо зад Христо Колев. Само преди няколко месеца медиите го обявиха за най-хубавото нещо в треньорския занаят, появило се в „А” група този сезон. Не може заради някакви временни неудачи да посегнем на един от символите на Локомотив. Христо Колев е треньор на Локомотив и вярвам, че такъв ще остане още много време”, категоричен бе Деян Колев.

Неговата по-голяма грижа в момента обаче е преструктурирането на Сдружението „Бъдеще за Локомотив”. „Знаете, че проведохме голяма сбирка на феновете на 30-и март. Основната ни задача след нея е да покажем, че Сдружението не е капсулирано общество, да се вслушаме в гласа на хилядите запалянковци. Дори напротив, то трябва да е нещо като сдруженията на привържениците, на които се крепят Реал и Барселона. Вратите ни са отворени за всички. Още след празниците официално ще обявим начина на членство в Сдружението, работните му цели и т.н.

Радваме се, че веднага след сбирката в края на март, сериозни хора погледнаха с интерес към нас. В понеделник приехме четирима нови членове, все доказани хора в бранша си. Сигурен съм, че има с какво да помогнат на Локомотив. Вярвам, че след празниците ще започнем всяка седмица да приемаме по 50-100 нови членове. Феновете на Локомотив са най-великите, тяхната любов е безкористна и мястото им е в организация като „Бъдеще за Локомотив”. Събрани на едно място, ние не само ще бъдем обединени, но и се превръщаме в сила, която наистина гарантира бъдещето на Локомотив”, сподели Деян Колев.

ЕТО И СЪОБЩЕНИЕТО, КОЕТО БЕ РАЗПРОСТРАНЕНО ОТ СДРУЖЕНИЕТО:
Сдружение „Бъдеще за Локомотив“ предприе още мерки за развитието на клуба. Хора от реалния бизнес с управленски опит се съгласиха да влязат в организацията, която от 9 месеца издържа любимия клуб. Всеки един от новите хора е успял човек в професионалната си реализация. Най-голямото преимущество е, че всички са кръвно свързани с черно-бялата идея и ще работят безкористно за нея, съобщава официалният сайт на Локомотив Пловдив.
Основната цел за разширяването на управата на Сдружението е в съвсем близко бъдеще Локомотив да заработи като модерна бизнес единица, а издръжката на клуба да не зависи от волята и настроенията на един човек.
Девизът „Заедно можем всичко” и занапред трябва да властва на Лаута, защото е дошло времето, когато всеки един от нас трябва да се запита: „Какво да направя, за да оцелее Локомотив”, а след това да чака радостни моменти с любимия отбор.
С кооптирането на нови членове искаме да покажем, че Сдружението е отворено към всеки, който иска да работи и да помогне на клуба.
Ето и новите членове:
Николай Неделчев: Управител на Маркетингова комуникационна агенция Публицис
Михаил Георгиев: Изпълнителен директор на SKF BEARINGS БЪЛГАРИЯ, световен лидер в производството на лагери
Радко Врагов: икономист, специалист по маркетинг.
Георги Дамянов

Какво каза Деян Колев пред TrafficNews.bg преди няколко дни - ВИЖТЕ ТУК