Станаха ясни съперниците на детските тимове на Локомотив набор 2006 и 2008, които ще вземат участие в силни турнири в Германия в периода от 1 до 6 юни. Набор 2008 ще се състезава в град Леверкузен, съобщава официалният сайт на черно-белите. Момчетата на треньора Светослав Каламов ще се изправят в груповата фаза срещу Байерн (Мюнхен). Това отреди тегления жребий. Ето и пълен списък с участниците в група 6 на турнира:

Байерн Мюнхен (Германия)

АСВ Тифенбройх (Германия)

Локомотив Пловдив (България)

ТГ Хилген (Германия)

ФАСЕ Счечин (Полша)

Набор 2006 с треньор Тодор Костов ще мери сили с не по-малко силни съперници. В германския град Дюселдорф те ще се изправят срещу децата на Борусия Мьонхенгладбах, след като Локомотив се падна в група 7 за турнира. Ето и всички съперници на "черно-белите" в груповата фаза:

Борусия Мьонхенгладбах (Германия)

ПАОК Офенбах (Германия)

Б93 Копенхаген (Дания)

Салоники Есен (Германия)

Локомотив Пловдив (България)

ФА Ферингхаузен Ейкум (Германия)

Междувременно футболистът на Локомотив Ияд Хамуд получи поредната си повиквателна за националния отбор на България до 16 години. Лагерът на "трикольорите" ще се проведе от 20 до 26 май на базата на Българския футболен съюз в Бояна. Възпитаниците на треньора Викторио Павлов ще изиграят през този период две контролни срещи с националния отбор на Кипър в тази възрастова гарнитура.