Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира победата на своя тим в Стара Загора с 4:0. Той бе много доволен от резултата и сподели:

„Заслужена победа срещу един корав съперник. Очаквах Берое да ни затрудни. Доволен съм от победата, тя беше от изключително значение. Вкарахме два гола и след това се отпуснахме, защото футболистите започнаха да мислят за предстоящия мач с Реал Мадрид“, започна Дерменджиев.

„Футболистите ни знаят че ще играят в Мадрид, но добре осъзнаха че в българското първенство трябва да играят така, както в Шампионска лига. Справиха се страхотно.“

„Винаги съм казвал , че всички в Лудогорец  трябва да са готови за игра по всяко време. Опитваме се да правим ротации и засега всички са сполучливи“, продължи специалистът.

Той коментира и престрелката с декларации с ЦСКА:

„Излишни са престрелките с ЦСКА, те вредят на футбола и на играта и само настройват феновете. Няма нужда от тях. Футболистите си заслужиха правото да играят срещу Реал Мадрид. Ние ще отидем там да играем хубав футбол и се надяваме да стане нещо хубаво за нас“, завърши Дерменджиев.

„Лудогорец постигна голям успех в Европа, а можеше и повече. Играхме много свободно, спокойно и всички сме радостни, че ще гостуваме на стадион като „Сантяго Бернабеу“, завърши треньорът на Лудогорец.

 

TrafficNews