Утре Ботев Пловдив ще назначи четирима нови треньори в детско-юношеската си школа. Новината ви бе съобщена от PlovdivDerby.com още преди няколко дни (ВИЖ ТУК). Утре е денят, в който шефът на школата Николай Киров ще оповести имената на новите специалисти, които ще започнат работа в клуба.

По неофициални пътища PlovdivDerby.com стигна до 4 имена. Шефът на школата на Ботев не пожела нито да ги потвърди, нито да ги отрече, като заяви, че утре ще има официална информация по новите назначения.

Ето до кои имена стигнахме ние:

Първото е на Стоян Ангелов (Стинката), който последно за кратко води старшата възраст на Марица Пловдив. Той е юноша на Ботев и освен в родния си клуб играе още в Левски (Карлово), Брестник и "Евроколеж".

Вторият треньор, който се очаква да бъде оповестен утре е Георги Онов. Онов в последните 2 години работи в Марица Пловдив и без никакви средства успява да постигне не лоши резултати. През по-миналия вече шампионат той печели първо място с децата родени през 2004 г. и става вицешампион с набор 2003. В следващото първенство с набор 2004 взима бронза, а с 2003 става четвърти.

Андрей Андреев е третото име, което според нашите източници започва работа на Коматево от утре. Андреев идва от Спартак Пловдив. Според сайта на спартаклии последно той е водил наборите 99 и 2002.

Последният треньор, чието име се спряга като нов наставник в школата на Ботев Пловдив е това на Илия Иванов, по известен в цял Пловдив като Бай Илия. Да стигнем до фамилията на Бай Илия се оказа изключително трудно, като дори фейсбук профила му е кръстен на прякора му. Иванов е бивш вратар на Брестник, а като треньор е работил за последно в Евроколеж, а след това във Векта. Бай Илия е юноша на Ботев Пловдив. Той най-вероятно ще бъде назначен като треньор на вратарите в школата на канарчетата, но не е изключено да поеме и някой от наборите в школата като старши-треньор.

Прави впечатление, че и четиримата треньори са изключително млади, което явно е търсен ефект в школата на канарчетата. По наша информация поне един от настоящите треньори ще се раздели с ДЮШ на Ботев Пловдив. От няколко независими един от друг източника разбрахме че това ще Румен Байрев, който наскоро имаше здравословни проблеми и може би точно това ще стане причина той да напусне школата на жълто-черните.

TrafficNews.bg