Отборите на Ботев (Пловдив) и Берое играят при 0:0 в днешния мач от 4-ия кръг от плейофите на "А" група. Срещата е доста важна и за двата тима по пътя в борбата за Европа. В 31-ата минута гостите останаха с човек по-малко, тъй като Самир Аесс извърши нарушение и получи втори жълт, съответно червен картон.

Първата част ще се запомни с червения и петте жълти картона, които главният рефер Цветан Кръстев вдигна. Освен честите груби влизания, не се случи нищо интересно. Двата тима не успяха да създадат нито едно чисто голово положение. Опасностите идваха от няколко мелета, които обаче не доведоха до попадение. "Канарчетата" търсят да отбележат своя първи гол в плейофите, след като в първите три мача не го сториха.

Дербито за Тракия ще е под номер 86 в "А" група, като домакините имат предимство от 34 срещу 30 успеха. В Пловдив "жълто-черните" имат 26 победи от 42 мача, като Берое е побеждавал шест пъти. Момчетата на Петър Хубчев също нямат победа в първите три мача от плейофите, където записаха две равенство подобно на Ботев и една загуба. 

TrafficNews.bg