Христо Колев-Бащата се утвърждава като все по-решаваща фигура за съществуването на Локо (Пд). Любимецът на феновете, който през есента трайно стабилизира резултатите, откакто се зае с треньорските функции, продължава да е големият обединител на своя отбор. Легендата е спрял бойкот на футболистите преди контролата с Литекс миналия петък, твърди "Меридиан мач". Разговорът с играчите не просто ги убедил да излязат на терена, но явно ги е и мотивирал за впечатляващия успех с 3:0.

Преди проверката с тима на Красимир Балъков подопечните на Христо Колев са привикали хората от ръководството в съблекалнята, за да искат обяснение относно финансовата криза. Диан Колев, Велин Терзиев и Атанас Узунов са поговорили с футболистите, но това не е довело до усмивки. Играчите са били твърди в решението си да бойкотират спаринга с "оранжевите". След като треньорът Христо Колев е влязъл при тях, нещата се успокоили. Бащата е бил солидарен с момчетата, като е обявил, че застава твърдо зад тях относно тежката ситуация.

"Ако нямате пари за работа, просто ми кажете и няма да идвате на тренировки", били част от думите на Христо Колев към играчите.

TrafficNews.bg