Сериозен скандал назрява в „Левски“ точно в началото на зимната подготовка. Футболистите са останали крайно разочаровани от избирателното плащане на Герена, за което стана ясно наскоро.
В момента в Подуяне дължат 3 заплати на Пламен Илиев, Стефан Велев, Домовчийски, обявените за гонене Крумов, Наумовски и Огнянов, както и на част от младоците.

Именно Антон Огнянов разтрогва договора си със сините по взаимно съгласие утре. Левият бек е желан от пловдивския Ботев, както и други клубове от родната ,,А'' група. Огнянов ще е свободен агент и може спокойно да акостира в лагера на „канарчетата". По този начин треньора на Ботев Петър Пенчев ще се сдобие с желания от него флангови футболист, а други нови попълнения няма да бъдат търсени.

Вече е уточнен и съперникът в контролата на 31-ви януари. Това е Оборище (Панагюрище), а първият лагер на Ботев ще бъде в Анталия в началото на февруари.

„Жълто-черните" се събират на първа тренировка в понеделник от 15:30 часа, като в лагера ще бъдат включени и доста юноши. В продължение на 2 дни на футболистите ще бъдат направени пълни медицински изследвания.

TrafficNews.bg