Вече са ясни всичките финали в турнира за купите в петте най-добри първенства в Европа - Англия, Италия, Испания, Германия и Франция.

Англия 

Финалът ще противопостави Челси и Ливърпул. Двата тима се срещнаха през този сезон и в още един финал за Карабо Къп, в който Ливърпул спечели след изпълнение на дузпи. 

Финалът на Уембли в Лондон е на 14 май. Двата отбора няма да заемат квота за евротурнирите, защото са си осигурили евроучастия през първенството.

Германия 

Финалът е доста изненадващ, защото липсват Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд. В битката за трофея ще излязат РБ Лайпциг и Фрайбург. Двата отбора няма да заемат квота за евротурнирите, защото са си осигурили евроучастия през първенството.

Финалът на Олимпийски стадион в Берлин е на 21 май.

Испания 

Битката за трофея също като Германия е доста интересен. Във финала ще участват Бетис и Валенсия, а мачът е тази събота - 23 април. Бетис почти сигурно ще си осигури участие в евротурнирите от първенството, но Валенсия е далеч от евроквотите и това означава, че при успех във финала тимът ще заеме една евроквота от първенството и извън Европа за следващия сезон може да остане полуфиналистът в Шампионската лига през този сезон - Виляреал. 

Битката за трофея ще се играе на стадион "Ла Картуха" в Севиля на 23 април.

Италия 

Класиката Ювентус - Интер е сблъсъкът за трофея през този сезон в Италия. Двата отбора си осигури европейски участия от първенството и няма да заемат квота от първенството за евротурнирите. 

Финалът е на 11 май на Олимпийския стадион в Рим. 

Франция 

Заедно с Испания и Германия и тук имаме много изненадващ финал. За Купата ще се борят Ница и Нант. В момента и двата отбора са извън евротурнирите и победителят може да спечели директна квота за Лига Европа. 

Финалната среща е на 7 май на "Стад дю Франс" в Париж.