Появи се видео от масовия бой на юношеския мач между Национал София и Левски София от Елитната юношеска група до 17 години. Мачът се играе вчера не един от терените в НСА, а Национал победи с 2:1. 

След края на мача обаче става масово меле между играчите, а от видеото се вижда, че вратарят на Национал Стефан Михайлов започва мелето. Не е ясно какво е продиктувало агресията от страна на вратаря, имайки предвид, че неговият отбор побеждава. 

От Левски заявиха, че в резултат на боя от играчите на тима - Александър Йовчев е със счупен нос, Кирил Манчев е с аркада на веждата и пет шева след посещение в болница, а Стоян Лазаров е с разбита уста.

По-рано днес от Левски публикуваха и искане за наказания на Национал. Очаква се решение на Дисциплинарната комисия към БФС. 

Ето и видео от боя: 

След боя на юношески мач, Левски поиска строги наказания за НационалОчаква се решението на Дисциплинарната комисия на БФС

Масов бой на юношески мач в София, има ранениДвубоят от Елитната юношеска група между Левски и Национал завърши със счупени носове и множество други травми