Овен

Стигнали сте до пълна задънена улица. Изглежда нищо не напредва и се изкушавате да признаете поражение. Считайте такива моменти за изпитание на вашата воля; става ясно колко е важно да следвате плановете си и да намерите енергията да продължите, независимо от пречките. В противен случай трябва да се откажете, да започнете отначало с напълно свеж и различен поглед.

 

Телец

Трудно ви е да вземете решение какво точно да направите, но чувствате, че трябва да е нещо смислено. Вие се съпротивлявате само на силни видения, свързани с притежания или власт или засягащи еротични преживявания, с много усилия. Изследвайте тревожните чувства, които сте събудили и които може да са останали спящи, скрити за дълго време.

 

Близнаци

Днес е идеалният ден за романтични часове с половинката. Най-после трябва да наваксате начинанията, които отдавна имате в общия си списък със задачи. Може дори да изненадате партньора си. Днес ще се справите с финансовите въпроси с обичайния си апломб и трябва да обмислите различни видове инвестиции. Добрата идея може да означава успешно бъдеще. Дори ако просто търсите изгодни предложения, ще можете да различите добри от лоши оферти.

 

Рак

Склонни сте да сте нервни и да правите другите също неспокойни. В резултат на това им е трудно да се справят с вас и вие ставате все по-недоволни. Приемете, че имате отговорности, които трябва да изпълните, към които трябва да подхождате спокойно и хладнокръвно, като се уверите, че не разстройвате най-близките си и в същото време не предизвиквате излишни спорове.

 

Лъв

Не мислете твърде много, вместо това си представете, че сте блокирани и можете да се измъкнете само като направите енергичен скок. Докато го правите, резултатът е значим и приятен резултат. Други хора предпочитат вашата топлина и разбиране пред хладнокръвния подход и отвръщат на тази топлина. Внимавайте да не бъдете погълнати от прекалено страстния си апетит за живот.

 

Дева

Ако можете, отложете всички планирани инвестиции и покупки. Непредвидени събития могат да провалят вашите стремежи и проекти. Дръжте парите си, за да можете да реагирате гъвкаво на неочаквани събития. Не се оставяйте да бъдете погълнати от лоши съвети, в които не вярвате напълно.

 

Везни

Спазвайте правилния баланс и помислете за изискванията си. Не приемайте лично критиката към вашето поведение. В сравнение с приятелите си, вие сте придирчиви и обръщате твърде много внимание на доста неуместни, тривиални въпроси. Това може да ви направи непопулярни, бъдете по-спокойни и не приемайте дребните проблеми толкова сериозно.

 

Скорпион

Вашите финанси преминават през турбулентна фаза. Мислите, че вашите решения винаги са правилни, но в действителност не е така. Скоро ще стане ясно, че вашите инвестиции не са никак печеливши. Не обвинявайте другите – обуздайте гордостта си и приемете, че вашето отчуждение е причинило това нещастие.

 

Стрелец

Имате енергията и издръжливостта, необходими да започнете проекти, за които само сте мечтали преди. Не се опитвайте да избягвате формалности или дългосрочни предизвикателства; вашата динамика кара всичко да изглежда като детска игра. Въпреки това, внимавайте да не станете твърде упорити. В противен случай обстоятелствата може бързо да се окажат сериозно упорита работа, която може да не ви се стори толкова лесна.

 

Козирог

Трудно ви е да бъдете ентусиазирани от досадните неща, които непрекъснато ви изправят, това е напълно естествено чувство, но все пак не сте сигурни какво точно пропускате. Забавете темпото, вместо трескава дейност, потърсете съвет от приятели, понякога могат да ви помогнат да се отдръпнете и да преосмислите ситуациите.

 

Водолей

Харченето на непропорционални суми пари за луксозни предмети не винаги води до съответното количество удоволствие. Едно пътуване до провинцията ви помага да намерите това, от което се нуждаете, напомняйки ви какво е важно в живота и какво е добро за тялото и душата ви.

 

Риби

Опитайте се да преминете от съществуващите стратегии за решаване на проблеми, които намирате за разочароващи. Вместо това потърсете нови начини за подход към проблемите. Далеч по-малко конвенционален път понякога води до много по-задоволителен резултат за всички заинтересовани.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.