Ваня Дакова е  кандидат за кмет на район "Северен" на КП ”Кауза Пловдив”. В свое интервю тя отговаря на въпросите, коита най-много вълнуват пловдивчани. Ето какво каза тя:

„Ще работя за подобряване на инфраструктурата, увеличаване на парковата зона и местата за паркиране в район „Северен”

-Защо приехте да се кандидатирате за районен кмет ?

-Защото смятам, че заедно с лидерът на КП ”Кауза Пловдив” Георги Титюков, останалите кандидат-кметове по райони и всички членове на партията, сме убедени, че можем да превърнем Пловдив в един достоен европейски град.  Аз съм от хората, които вярват в силата на доброто, истински оптимист съм. Ако успеем да чуем проблемите на всички със сърцата си смятам ,че ще намерим и тяхното разрешение.

-Какви ще бъдат приоритетите ви в работата като кмет на район"Северен"?

-Спорт и младежка дейност, инфраструктура и благоустройство, грижа за хората в неравностойно положение и сигурност. Моята цел ще бъде да създам повече места, където младите хора могат да спортуват, повече детски площадки за малчуганите и места за отдих за възрастните хора. Искам всеки жител на район „Северен” да се чувства сигурен когато се разхожда по улиците, а това може да стане само с работещо видеонаблюдение и повече съвместна работа между полиция и Общинска охрана.

-Как смятате да превърнете район „ Северен” в най-желаното място за живеене в Пловдив?

-Давам си сметка,че съм изправена пред едно голямо изпитание. Изпитание- да спечеля доверието на гражданите, изпитание, че има смисъл да бъда избрана за кмет на район „ Северен”, че има смисъл „Кауза Пловдив” да спечели сърцата на пловдивчани. Имам волята , уменията, и вярата да превърна района си в едно по-добро място. Коректността , дисциплината и професионализмът са ме научили да преодолявам препятствия и трудности, което води до вътрешна сила, самоконтрол и личностно израстване. Смятам , че съм много силен, борбен и креативен човек, и винаги съм приемала предизвикателствата в бизнеса, като моя кауза. Готова съм да приложа всички тези качества в работата си като кмет на район „ Северен”.

-По какъв начин гражданите на района ще участват в управлението?

-Ще имам приемен ден, ще се допитвам до мнението им по всички важни за района проблеми. Аз като кмет и хората, които ще работят в администрацията с мен, ще сме винаги готови да изслушаме и да решим проблема на всеки един гражданин. Но за да се случи това е нужно с чисто сърце, на 25 октомври, всички ние да отидем да гласуваме и да подкрепим тези, които с качества и воля могат да направят Пловдив още по-прекрасен.

Още новини може да видите ТУК

TrafficNews.bg