Само ден след сигнал на ТrafficNews.bg запълниха кратерите на Гребната база. Дупките не само впечатляваха с размер , но и с брой. Тясната отсечка до Гребния канал беше надупчена като швейцарско сирене, а граждани измериха дълбочина на дупките повече от една педя. В случая реакцията на Общината беше светкавична и пътят веднага бе закъпрен. Ремонтът, очевидно е временен, но се надяваме в най- скоро време да се извърши и цялостно преасфалтиране.

Припомняме ви и писмото на читателят, който алармира за проблема:

„Здравейте, изпращам Ви тези снимки, те са от пътния участък до Гребна база, така наречената улица „Отдих и култура”.
От може би пловин година и повече дупките стават все по-големи, а ремонтите по колата ми все по-скъпи, веднъж спуках гуми и изкривих джантите си. Реших, че пътят скоро ще го оправят и да не си търся правото и сметката от фирмата, която би трябвало да ремонтира и поддържа пътищата в град Пловдив, защото знаем колко е тромава и безмислена системата ни... вече години наред, а може би и общината не си върши добре работата?!

Питам това ли е начина да се насърчават пловдивчани да посещават гребния канал и да спортуват там, като си трошат колите ежедневно?! Налага ми се по няколко пъти на ден да минавам през този участък след спортното училище към квартал „Отдих и култура”, там също живеят и хора.

А когато падне дъжд и сняг, кой ще отговаря за последствията от този неравен път? В старанието си да се избегне някоя от 23 – те дупки от този около 400 метров участък се създават и огромни предпоставки за ПТП, да не говорим и за жертви. До кога ще плащаме най-скъпите данъци, а ще падаме и газим в дупки?!

Как изглеждаха дупките ВИЖТЕ ТУК!



TrafficNews.bg