Веселин Марешки ще докосне и родния баскетбол. Варненският бизнесмен, който днес навършва 49 години, реши да направи подарък на пловдивчани по случай рождения си ден, като в центъра на Града под тепетата раздаде 1000 безплатни билета за 13-тото издание на Престиж Мача на звездите, което ще се проведе на 27 март 2016 година в спортната зала “Колодрума”.

“Сега правя този малък жест за пловдивчани, а скоро ще ги зарадвам с още по-добрата новина, като споделя с тях радостта от ниските цени на горивата”, каза бизнесменът.

Днес следобед, 26 март 2016 г., между 16:00 -18:00 часа и утре от 9:00 до 11:00 часа, на главната в Пловдив участници в Престиж Мача на звездите и част от организационния екип ще направят своеобразен тур и ще раздадат ценните хартийки. Билетите ще се раздават срещу правилен отговор на баскетболен въпрос, като приоритет ще бъдат децата и младежите.

С тези 1000 билета броят на свободните места по трибуните на зала “Колодрума" е сведен до абсолютен минимум. Организаторите направиха жест и към желаещите да бъдат на ВИП местата до терена и пуснаха още 80 билета, но от днес цената вече е 10 лева. За оставащите места над колоездачната писта цената е 7 лева.

Един от най-интересните моменти в Престиж Мача на звездите 2016 ще бъде шоу двубоят между знаменитости, с който стартира кампанията “Аз обичам баскетбола”. В “бяло-черния” отбор ще се състезават футболист №1 на България за 1999 г. Александър Александров-Кривия, спортист №2 на България за 2015 г. Станилия Стаменова и капитанът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров. “Жълто-черния” екип пък ще облекат легендата на българската спортна гимнастика Йордан Йовчев, нападателят на Ботев и националния ни отбор Тодор Неделев и една от най-успешните български волейболистки Антонина Зетова.

TNS.bg