„Готов съм спешно да изготвя план за възстановяване и оттам нататък за поддръжка на зелените площи в район „Източен“, както и на междублоковите пространства, тъй като сегашното им състояние е плачевно. Район „Източен“ не е и не трябва да бъде заден двор на Пловдив, за него трябва да се полагат грижи като за центъра“. Това заяви Павел Милушев, кандидат за кмет от Патриотичния фронт за район „Източен“ след срещи с десетки граждани, обикаляйки заедно със Славчо Атанасов изцяло  кварталите „Каменица“, „Чайка“, „Гладно поле“, и района на Преспите в „Изгрев“.

Хората са поставили като един от основните проблеми факта, че в района има много малко детски площадки – местата, в които майките могат да извеждат децата да играят са много малко, посочи кандидатът за кмет на Патриотичния фронт за „Източен“.

Павел Милушев се ангажира и с решаването на още един належащ проблем – разкриването на филиал на „Социално подпомагане“ и Бюрото по труда на удобно място в кварталите „Каменица“  и „Гладно поле“ за живеещите в район „Източен“.

Още новини може да видите ТУК

TrafficNews.bg