Партийната структура на ГЕРБ в село Динк на община Марица също напусна редиците на партията и се присъединява към Националния фронт за спасение на България. Организационният секретар Магдалена Андонова изтъкна като основен мотив за напускането на хората тяхното несъгласие с решенията на ръководството на ГЕРБ в община Марица.

Застават зад кандидати, които с годините са доказали, че имат негативно отношение. Например подкрепата за Димитър Иванов за кандидат за кмет на Марица и кандидатът за кмет на село Динк са хора корумпирани, които се интересуват единствено от властта и постовете, това е на първо място за тях, заяви Магдалена Андонова. Нашите принципи са други, ние не се интересуваме от властта на всяка цена.

Искаме да запазим човешкото си достойнство и затова напускаме ГЕРБ. Преминаваме към Националния фронт за спасение на България, защото тази партия е силно ангажирана с проблемите на селата в община Марица и е съпричастна към всичко, което се случва тук, каза още Андонова. НФСБ са близо до хората, виждаме, че все още има родолюбци, които радеят за българското, за патриотизма и те ще помогнат безобразията, които сега се вършат в община Марица, да бъдат спрени, смята Магдалена Андонова.

Председателят на НФСБ за общината Анастас Димитров коментира, че разпадът на ГЕРБ в Марица ще продължи и още местни структури от общината ще напуснат партията и ще се влеят в НФСБ. Това се дължи на действията на общинското им ръководство тук и на неудачните кандидатури, които се подкрепят за предстоящите избори. Освен това, хората виждат, че в лицето на НФСБ имат отговорна.

Още новини може да видите ТУК

TrafficNews.bg