Със затоплянето на времето в Пловдив идват все повече и повече туристи. Модата на селфитата се разпростира сред тях с пълна сила, видя репортер на TNS.bg.

На Римския стадион, в сърцето на Главната улица в почивните дни, масово се правят селфита със и без специални пръчки. По това как става заснемането веднага може да разберете дали туристите са от чужбина или от страната.

На снимките виждате как американски турист снима клип, докато разглежда древната арена. Той се стреми да обхване забележителността с всяка подробност.

За разлика от двете девойки, които сътвориха чудеса от храброст, за да изпъкнат на снимките за социалната мрежа. Докато се снимаха направиха опашка, задържайки влизащите, за да не пречат на кадъра.

Девойката, която се качи върху арката на входа, седна отгоре и провеси крака, после се моли за помощ на приятелките си, за да слезе. „Олии, много е хлъзгаво и страшно!”

През това време охраната на обекта заключваше кино залата отвътре, с лице към момичетата, които правеха опасни селфита, без да реагира.

Още новини четете ТУК

TNS.bg