Поредна жертва на наглите мошеници от Кършияка потърси TNS.bg, за да разкаже патилата си. 

Продавач – консултант е бил измамен от двамата ни познайници, за които преди дни писахме и ви показахме. Търговският обект отново е в Кършияка и схемата е абсолютно същата- покупка на дребни неща за 1-2 лева с банкнота от 100 лв. Измамниците искат продавачът да им развали едрата банкнота и започват да го мотаят, докато не го заблудят.  В новия случай магазина е ощетен с 50 лева.

Потърпевшият ни предостави и видео, на което ясно се вижда лицето на единия мошеник.

Оказва се, че двамата се подвизават в един и същи район. Жертви на измамата са не само магазини за цигари и алкохол, а и други обекти. С нас се свърза и собственик на заложна къща. От нашият материал той е разпознал двамата „хубавци”. Преди две вечери те влезли при него  с молба да им развали 50 лева. Те започнали да въртят банкнотите и да отвличат вниманието на мъжа.

„Аз не съм вчерашен и веднага разбрах, че искат да направят някаква измама и ги изгоних”, коментира собственикът на заложната къща пред репортер на TNS.bg.

Нашите читатели, които са потърпевши след схемата на двамата обирджии,  молят всеки, който има информация за мъжете от снимката да се обади на 0700  10 248 или да пише на redaktor@trafficnews.bg. Надяват се, че ако се съберат повече пострадали и подадат жалба в полицията, там да обърнат по-сериозно внимание и да заловят мошениците.

Още за наглите мошеници може да видите ТУК

Разказ на продавачка, сблъскала се с измамниците и НОВО ВИДЕО с тях - ВИЖТЕ ТУК


TNS.bg