Група от десетина деца откри летния сезон в... Пеещите фонтани! Градусите в Пловдив се вдигнаха, а с тях и нуждата от разхлада. Къде другаде да я намерят пловдивчани освен във фонтана. И по-скоро къде другаде биха могли да пуснат децата си да играят, ако не в басейн с опасна химия и електросъоръжения.

И то под зоркото око на Общинска охрана. Припомняме ви, че миналата есен охранителите се превърнаха в падари, следящи и гонещи децата от фонтана. Наложи се от Общината да увеличат и броя на служителите, но пак се намираше някой, който да влезе незабелязано и да си „поплува”.

Според нашата читателка, която ни изпрати снимките, охранителите и днес изгонили децата, но веднага след като са им видели гърба, малчуганите отново са се върнали във водата. Можем само да гадаем къде са родителите на децата и защо са им позволи да се къпят във фонтана?

Децата от снимките са на видима възраст около 8-9 години, т. е. едва ли повечето от тях са отишли в Цар- Симеоновата градина сами. Остават броени дни до откриването и на басейните под тепетата. Нашият съвет е просто да изчакате,  басейни има за всички.

ВИДЕО ОТ Пеещите фонтани - най-лудата атракция за малчуганите ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg