Преди няколко седмици прочетох, че новотела вече не е Новотел, а някаква друга верига. Усетих лека носталгия, защото аз, както повечето пловдивчани помня, че дълги години това беше най-луксозното място в града. Днес обаче заведох 7-годишния си син на боулинг в хотела и вече съм наясно, защо се е случило това.

Поисках обувки и еднократни чорапи за мен и за малкия ми син. Служителят на боулинга ме изгледа, все едно съм поискал кюлче злато. Попита ме аз нямам ли си чорапи и ми заяви, че дават само обувки. За малкия обаче се оказа, че няма и обувки – толкова малки номера не предлагали. Така синът ми, който е първолак, трябваше да играе по чорапи на студения под в боулинга.

Възмутен съм! ХЕИ не правят ли проверки там? може ли едни и същи обувки, носени от десетки хора, да се дават без чорапи?! Във всеки магазин за обувки, ако ще да е най-евтиния ти дават чорап. А това е 5 звезден хотел! Всъщност боулингът е една от екстрите, които вдигат категорията на обекта! Кой може да ми гарантира, че човекът носел обувките преди мен, не е имал някакво кожно заболяване? Изобщо няма да коментирам съмнителната чистота на чашите в лоби бара! Очевидно легендата си отива! 

Писмото ни е изпратено от нашия читател – Иван Иванов

TrafficNews.bg