Европейският ни шампион по джудо Ивайло Иванов застана зад ММА-боецът и кандидат за общински съветник в Пловдив Иван Запрянов.

"Познавам Иван от дълги години, като състезател и като спортен организатор. Той е човек, който вижда и знае проблемите в спорта и има достатъчно опит. Иван е бил е от всички страни на спорта и знае от какво имат нужда спортистите. До скоро и той беше състезател и е наясно какви са проблемите при организирането на спортни събития. Това е причината да подкрепям идеите му за спорт в градините и училищата, защото точно там се зараждат спортистите. Призовавам всички да го подкрепят следващата неделя в бюлетина номер 17 и с преференция 5, защото спортът е здраве.", заяви Ивайло Иванов. 

Иванов е европейски шампион по джудо за кадети, бронзов медалист от европейско за младежи до 21 години, европейски шампион по джудо за мъже ,европейски и световен шампион по самбо, два пъти вицесветовен шампион по самбо и два пъти бронзов медалист от световно първенство по самбо, като в момента провежда подготовката си за олимпиадата в Рио Де Жанейро.

TrafficNews.bg