Вода блика от асфалт на улица в Кючука. Пловдивчани сигнализираха до TrafficNews, че вече няколко дни по улица „Кокиче” в район „Южен” се е образувала голяма локва, която продължава почти по цялата дължина на улицата.

„Ето това е новият извор в Кючука- природно чудо. Водата блика от асфалта, но въпреки сигналите до институциите, няма реакция”, споделят читателите ни.

По думите им единственият плюс от това, че проблемът все още не е отстранен е, че безпризорните животни, които обикалят квартала имат постоянен достъп до вода, която да пият. 

„Поне животинките постоянно си пият вода от голямата локва. Улица „Кокиче” няма номера, но аварията се намира точно зад блока на бул. "Никола Вапцаров" 143 Б. Тази улица е много близо до кръстовището на ул. "Околчица" №8 и ул. "Лайпциг" №19, където в работен ден е ужас, защото излиза цял район от Коматевския възел до магазин Слънчеви лъчи 1, поради затварянето ма бул. "Ал. Стамболийски" и бул. "Никола Вапцаров" на ул. "Михалаки Георгиев”, споделят читателите ни.

Медията ни предаде сигнала до говорителя на ВиК-Пловдив Йордан Чемишев, който изпрати екипи на място. Той заяви, че е установено от къде тръгва аварията, като добави, че още утре сутрин ще бъдат предприети действия по нейното отстраняване.