Възрастна жена преби с бастун бившия си сват в Пещера, съобщиха от полицията. В ранния следобед на 2 май, в дежурната на полицейското управление на родопския град се получила информация от 85-годишен пещерец.

Той съобщил на органите на реда, че в къщата му дошла бившата снаха и нейната 86-годишна майка. Разразил се скандал и тогава старицата нанесла на своя сват удари по цялото тяло с помощта на бастун. Това наложило мъжът да бъде транспортиран и приет за лечение в областната болница в Пазарджик с комоцио, черепна травма и счупени ребра. На мястото е извършен оглед и са установени свидетели на случилото се. Води се досъдебно производство под надзора на прокуратурата.

Вчера по обед в РУ-Септември се получил сигнал за сбиване в землището на септемврийското село Лозен. По първоначално получената информация 30-годишен от същото село нанесъл побой над 49-годишен жител на пазарджишкото село Црънча. В резултат на това пострадалият е транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на таза. Екипи на РУ-Пазарджик работят по изясняване на случая.