Пациентите на УМБАЛ „Свети Георги” ще могат да упражнят правото си на глас в четири избирателни секции тази неделя, 27 октомври 2024 г. Една секция ще бъде разположена в База 1 на бул. „Васил Априлов” 15А, в Клиниката по кожни и венерически болести.

В База 2 на бул. „Пещерско шосе” 66 ще има три избирателни секции, като първата ще се намира на 5-ия етаж в Клиниката по ортопедия и травматология, предназначена за пациентите на клиничните звена от 1-ви до 5-и етаж включително. Втората секция ще бъде разположена на 11-ия етаж във Втора клиника по хирургия и ще обслужва пациентите от 6-и до 12-и етаж. Третата секция ще бъде в Клиниката по инфекциозни болести и ще служи за гласуване на пациентите на клиниката, както и на тези от Клиниката по пневмология и отделението по фтизиатрия.

За улеснение на гласоподавателите ще бъдат осигурени необходимите условия за безопасно и бързо гласуване. Важно е жалещите да гласуват да имат предвид, че е необходимо да носят личен документ, удостоверяващ самоличността им, за да могат да упражнят правото си на глас.