Тийнейджъри се позабавляваха на детските съоръжения на Бунарджика и сътвориха голяма кочина, сигнализира читател на TrafficNews, възмутен от действията им. Ситуацията се развива късно вечерта на бетонните пързалки, намиращи се пред Акведукта. Вероятно използват момента, че по това време няма малки деца и възрастни, които да им направят забележка.

Всъщност в действията им няма нищо нередно – група момчета, решили да се забавляват и да се спускат по пързалките. Въпросът обаче е как го правят? Те изнамерили кашони отнякъде и използвали хартията за спускане, но не обърнали внимание на кочината, която оставят след себе си.

Навсякъде пред бетонното съоръжение има разпокъсани кашони и малки остатъци от тях. Докато търсят „правилното“ парче, са сътворили истинска мизерия.

„Бяха група от 6-7 момчета. Няма нищо лошо в това да се забавляват, но вижте каква мизерия оставиха след себе си. Навсякъде долу има хартии и боклуци от стари кашони, които не им вършат работа за спускането.“

TrafficNews нееднократно е засягал темата с боклуците в Пловдив и за това как гражданите от своя страна трябва да се грижат за чистотата на града и в частност да почистват след себе си. Тук вина институциите нямат, единствено съвестта на хората.