Куче от Пловдив влезе в реклама на световноизвестен гигант за производство на бои. Староанглийската овчарка Атос е син на Мон – първото куче терапевт и училищен любимец на малчуганите под тепетата. И също като майка си често посещава малките пациенти в детската онкохематология на УМБАЛ „Св. Георги” и участва в различни благотворителни инициативи.

Косматият красавец е харесан от компанията, която от години използва само староанглийски овчарки в своите реклами. И я включва в забавния клип, който започва с един семеен обяд. Всички похапват спокойно около масата, докато не се появява Атос. Надушил спагетите с кайма, лакомникът наднича в една от чиниите. За секунди настава суматоха и лъжица с кайма и сос полита към стената. Разбира се, краят е щастлив – бащата успява с едно движение да изчисти петното, тъй като къщата е боядисана с въпросната боя.   

„Това е изключително признание за грижите, възпитанието, визията на моите кучета”, споделя стопанката Велислава Костадинова. И признава, че дори в най-смелите си мечти никога не е предполагала, че нейно куче ще бъде избрано за куче на марката.