Шофьор заряза автомобила си в средата на кръстовище и върху пешеходна пътека, за да си похапне дюнер. За това сигнализираха читатели на TrafficNews, които са видели маневрата на водача, която ги смутила.

„Автомобилът от снимката направи завой пред мен на кръстовището преди площад „Съединение” в посока Четвъртък пазара и просто паркира на завоя до светофара. По този начин той блокира изцяло пешеходната пътека, като автомобилът беше паркиран направо в средата на кръстовището”, споделят още пловдивчани.

Те добавят, че след като шофьорът е паркирал возилото си по този начин се е запътил към дюнерите, намиращи се в непосредствена близост.

По думите на читателите ни доста често любителите на въпросната храна паркират там, за да си вземат поръчката, но по този начин за сметка на своето удоволствие, пречат на преминаването на пешеходците, които трябва да заобикалят автомобилите им, за да се качат на тротоара.

"Понякога колите остават паркирани така и по 5-10 минути, когато изчакват по-големи поръчки, доста е неприятно", завършват читателите ни.