"Не ме издирват и нямам нищо общо с хората, арестувани за наркотици в Пловдив", заяви пред репортер на TrafficNews Иван Николов, известен във футболните среди с прякора Хълка. След публикация на медията за разбита мрежа за разпространение на наркотици в Пловдив и задържан близо 1 килограм кокаин при спец акция на БОП,  Николов е получил множество обаждания от негови познати, тъй като те решили, че той е замесеният в престъпната група. "Звънях на 112 днес в 12 часа , представих се и попитах дали съм обявен за издирване. Свързаха ме с 4-то районно и от там ми отговориха, че не ме издирват", заяви Николов и предостави запис с разговора. 

Пловдивчанинът е сметнал, че публикацията касае него, тъй като е свързан с агитката на Локо Пловдив и също така е бил охрана при известен пловдивски бизнесмен. Николов заяви, че познава двамата задържани, но не поддържа връзка с тях. 

Около 1 кг кокаин са били открити при спецоперация на сектор БОП вчера. Задържани са двама пловдивчани, като според наши източници в ареста са Вальо Носа и Стефан Димитров.