Големи дупки зейнаха по цялата улица, намираща се в Район "Северен", като е засегната дори и пешеходна пътека. За това сигнализира читател на TrafficNews, който заяви, че преминаването с автомобил по улицата е доста неприятно и опасността да се случи нещо, нараства всеки ден.

Опасната зона се намира на улица "Никола Войновски", около парк Рибница. По думите на нашия читател , скоро е бил направен ремонт по целия път, но година по-късно и без ясна причина, улицата е зейнала в големи и опасни кратери. Той изпрати снимки и до медията ни, на които се вижда, че е засегната и пешеходна пътека. На фотосите се забелязва как асфалтът е пропаднал до бордюра от едната страна.

"От малки неравности, всеки ден наблюдавах и те прерастнаха в сегашните кратери", пише още в сигнала.

Медията ни се свърза с кмета на Район "Северен" Венцислава Любенова , която заяви, че е проведена проверка на въпросната локация. След нея е установено, че вече са започнати временни ремонтни действия по улицата. По думите на служители от районното кметство, най-притеснителният кратер, който се намира пред сградата на училищно заведение, вече е запълнен.

Очаква се през тази седмица и другите дупки по улицата да бъдат временно оправени, докато се избере изпълнител за ремонт на отсечката. По думите им се изисква време, докато всичко бъде завършено на 100%, защото има срокове, които трябва да бъдат спазени.